Frälsning rör mig alltid till tårar

crowd

Våren 2012 har varit fantastisk, jag och Lina fått se hur många människor har fått möta Gud i Sverige och under två kampanjer i Guinea. Hittills har 8000 personer har tagit emot Jesus i våra möten i år.

Frälsning..alltså wow säger jag bara, det finns inget bättre! Det blir ALDRIG gammalt. Det handlar inte om siffror, det handlar om Gud som förvandlar människors liv! I Sverige har vi blandannat besökt Amazing Life Borås där många ungdomar blev vidrörda av Guds kraft och andedöpta.

Frälsning i Lidköping

Igår besökte vi Lidköping för en ungdomssamling där Lina ledde lovsång och jag predikade. När jag gjorde inbjudan var det som många gånger  förr, man upplever trycket från den Helige Ande och man bara vet att människor ska bli frälsta. Trots detta är det lika vackert och tårarna kom även denna gång i mina ögon. Över 10 ungdomar valde att ta emot Guds gåva- evigt liv! Det är det vackraste som finns- förvandlade liv!

Nu satsar vi framåt mot nya äventyr, om en månad (4-8 Juli) blir det kampanj i norra Sri Lanka. Vill du vara med att ge en stötta denna kampanj kan du göra det på Gå Ut Missions PlusGiro 13 92 21-6 märk gåvan med “Cucca”

Din missionär

Andreas Cucca