Gott besök i Norge

12-13/6 Var vi i Eiken och Åseral för lite möten och tid tillsammans med våra vänner där. På fredagen blev vi medbjudna till Mandal på en ledardag där Joakim Lundkvist från Livets Ord, Thomas Åleskjær från OKS och Thomas Hansen från Hillsong CPH undervisade. Grymt inspirerande dag!

IMG_2567

Joakim Lundqvist undervisar på ledardagen

IMG_2568

Vår käre vän Arne Raen håller Agnes på ledardagen i Mandal

 IMG_2574

Utanför Kulturhuset i Mandal.

På kvällen predikade Andreas i Betesda Eiken. Betesda är en av Gå Ut Missions stödförsamlingar. De har de senaste åren sänt ut flera team tillsammans med GUM för att hålla kampanjer i Bangladesh. En av de var nu i April i Birampur i norra Bangladesh. Se video nedan.

Under lördagen umgicks vi med våra vänner familjen Raen samt May Britt som är ungdomsledare i Betesda. Vi pratade mission och framtida UngMissionär satsningar.

Bymarknad och Söndagsmöte

IMG_2600

Vägen in i Åseral 

Under Söndagen besökte vi en klassisk norsk bymarknad, vilket var härligt för att verkligen ta in den norska kulturen. Lite annorlunda är vi trots att vi är grannländer! På kvällen åkte vi till Betania Åseral där Lina vittnade om hur hon fick sitt kall till mission och Andreas predikade över temat “Fearfactor”-vägen ur fruktan. Härlig gudstjänst där Gud vidrörde många.

IMG_2609

Andreas predikar i Betania Åseral

 

Gott missionsmöte på Måndagen.

Innan vi åkte hem så åkte vi till Ole-Kristian som är pastor i Eiken och Åseral och träffade hans dotter Camilla och svärson Hans-Martin som är en härlig ung evangelist som jobbar för Troens Bevis. Vi hade en go stund tillsammans med dem. Det är alltid upplyftande att träffa andra som brinner för mission!

Radioinspelning

Andreas hann även med att spela in två radioprogram åt Filadelfia Kristiansands närradio. Det första tar upp hur han blev frälst och det andra handlar om mission i Bangladesh.

Vi är så otroligt glada för våra norska vänner och ser fram emot ett till besök i höst!

Dina missionärer

Andreas och Lina