Är precis hemkommen från en kampanj i staden Kpalime i Togo som jag genomförde tillsammans med evangelist Harald Mydland från Norge. Ca 100 personer tog emot Jesus i det muslimska område av staden som vi hade kampanjen i. Flera blev även helade och befriade från onda andar. Sista kvällen kom min vän Marcus Lennartsson från IBRA Media och besökte kampanjen.

Efter kampanjen följde jag med Marcus för några dagar i Lomé på Radio Afrique som är IBRA Medias radioskola i Västafrika. Fick privilegiet att hålla morgonandakt med eleverna vilket verkar ha varit uppskattat. Jag och Marcus besökte även en stor pingstförsamling där pingstledaren i Togo hälsade oss välkomna. Riktigt härlig kyrka alltså! Bra tryck i lovsången.

Nu blickar vi mot 2013 som inleds med kampanj i Guinea i Februari och sedan blir det Bangladesh i Maj. Känns riktigt konstigt att faktiskt inte varit i Bangladesh alls i år. Första gången sedan 2007. Har besökt Bangla i snitt 2 ggr per år sedan dess. Kan känna currydofterna redan.

Imorgon besöker vi Missionskyrkan i Oskarshamn för en missionsdag och ett kvällsmöte. Ett team från församlingen ska med oss till Guinea i Februari, det ser vi fram emot. Sedan i nästa vecka åker vi till Hageby för att hålla en 4-dagars kampanj!! Be om frälsning och förvandling!!

Din missionär och vän// Andreas Cucca