Saitnagar 2009

Saitnagar PAKISTAN Augusti 2009

SE EN VIDEO FRÅN KAMPANJEN >>>[video_lightbox_youtube video_id=”-9Oaav_LsEI” width=640 height=480 anchor=”SPELA”]

Läs artikel om resan nedan
Det var en fantastisk kampanj vi fick vara med om i Pakistan. Vi fick se hur över 2000 personer gensvarade på frälsnings-inbjudan. 2455 unika namn blev registrerade som frälsningssökande.

Vi fick se flera kvinnor med tumörer bli botade efter förbön, flera lama som började gå och blinda som fick synen tillbaka. En kvinna som varit blödarsjuk i åtta år blev mirakulöst helad en kväll. Johnny fick två kunskapens ord med specifika namn, båda kom fram och vittnade om frälsning och helande. Vi fick bevittna över 200 helanden.

Precis innan jag skulle predika fjärde kvällen fick jag höra av vår koordinator att det var två imamer på mötet, då blev jag lite nervös. Och visst såg jag dem med deras väldigt karakteristiska klädsel. Men det var bara att gå på och predika om hur mycket Fadern älskar Pakistan och hur Han längtar och väntar på att hans barn ska komma hem. Guds Ande rör alltid vid mig när jag predikar om hur mycket Gud älskar människor. Det går inte att förklara men det händer någonting med en.
Predikan närmade sig sitt slut och inbjudan till frälsning gjordes, hundratals människor kom fram på inbjudan. Jag tittade på alla dyrbara människor och är det inte…jo det är det, båda imamerna kommer fram. I förbönen tar den ena av sig sin “hatt” och båda står med upplyfta händer och med sina munnar bekänner de Jesus som frälsare, herre och Gud! Det är när man ser sådant som man förstår hur kraftfullt evangeliet är.

“Jag skäms inte för evangelium. Det är en Guds kraft som frälser var och en som tror, först juden och sedan greken.”
Rom 1:16

De bar fram en besatt kvinna på scenen samma kväll, hon blev satt fri och vittnade senare om hur Jesus flyttat in!!
När man efter bönen får titta in i ögonen på dem som står längst fram och förklara att nu är de Guds barn och vi är syskon och tillhör samma familj, fylls man av en sådan kärlek till dem för man vet att det verkligen är så. Våra liv ser helt olika ut men vi är nu alla nya skapelser i Kristus!

Jag är en person som kan bli berörd av en film eller “Extreme house makeover” på tv3, men inget rör mitt hjärta så starkt som när jag får krama om en människa som tagit emot Jesus och när man ser hur det bara lyser om den personen! Ibland skriver vi ut statistik på hur många som fyllde i uppföljningskort osv, men det är egentligen fattigt om man inte förstår att bakom varje kort finns ett förvandlat liv.

Det är för de ögonblicken jag andas, lever och finns till.

Det skulle enligt väderprognoserna regna varenda kampanjkväll men istället för fysiskt regn så öste Gud ner av frälsning, välsignelser och mirakler från himlen. 2455 personer

Andreas Cucca

Tillbaka till Pakistansidan